Welkom op onze website.

 

Wij zijn Hans en Angela van der Hoorn. Samen met onze honden wonen wij in het Zuid Hollandse plaatsje Woubrugge waar wij heerlijk kunnen wandelen door de uitgestrekte polders.

 

Onze liefde voor de Rhodesian Ridgeback is lang geleden al ontstaan. Het elegante uiterlijk, het eigenzinnige karakter en hun trouw aan de familie waren allemaal eigenschappen waar wij voor vielen. Toen onze thuissituatie het eenmaal toeliet kwam daar al snel onze eerste Ridgeback Ngozi. En in het kader van één is leuk maar twee is leuker kwam daar al snel Dayo bij.

 

Inmiddels zijn we er aan toe om aan onze volgende droom te gaan werken. Zelf Rhodesian Ridgebacks fokken. Met onze Bakari en Alora denken we een mooie basis te kunnen leggen voor gezonde honden met een open karakter.

 

Wij zijn lid van de RRCN en hanteren dus ook hun eisen. Dat betekent dat onze honden getest zijn op HD en ED. Daarnaast kunnen we melden dat beide honden JME-vrij zijn. 

 

Wij wensen u veel kijkplezier. Wanneer u nog vragen heeft bent u altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd voor u.